Inschrijving loting seizoen 2023 gestart!

December is de tijd van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Maar het allerbelangrijkste deze maand is natuurlijk dat de inschrijving van het nieuwe kampseizoen weer is gestart! Als het goed is ontvang je deze week de gloednieuwe folder voor het kampseizoen van 2023. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt om het leukste kamp van 2023 uit te zoeken. Blijf je in het binnenland of ga je over de grens? Of misschien wel avontuurlijk op de boot naar Terschelling. Welk kamp je ook kiest, wij weten zeker dat het de leukste week van het jaar wordt.

Om mee te gaan met deze fantastische week moet je je natuurlijk wel inschrijven! Omdat er altijd veel animo is voor de kampen (of; sommige weken) en om iedereen gelijke kansen te bieden, gaat de inschrijving op basis van loting. Je hebt tot en met 25 januari 23.00 uur de tijd om je in te schrijven. Dit doe je als volgt:

  • Ga naar mijn.lckv.nl
  • Maak een account aan of log in met je account van vorig jaar
  • Klik op “Inschrijven”
  • Controleer je gegevens en vul het inschrijfformulier in.
  • Geef aan met welk kamp je mee wil.
    Tip! Wil je een grotere kans dat je wordt ingeloot? Vul dan meerdere kampkeuzes in! Als het kamp van je keuze vol is, kijken we namelijk naar je tweede, derde, vierde (enz.) keuze.
  • Zowel jij als je ouders moeten akkoord gaan met de inschrijving.

Ga je met een vriendje of vriendinnetje op kamp? Wissel dan je maatjescode uit en vul deze in op het inschrijfformulier. Let op! Jullie moeten allebei precies dezelfde kampkeuze hebben.

Zondag 29 januari is de loting. In de loop van de dag hoor je of je bent ingeloot.

P.S. Heb je de folder nog niet gehad en wil je hem al wel vast bekijken? Kijk dan op folder.lckv.nl

Nieuws