De grote LCKV Jeugdvakanties bingo!

Normaal gesproken was een aantal weken geleden de LCKV-folder voor het komende kampseizoen bij je thuisbezorgd en was je nu waarschijnlijk aan het kijken wat het leukste kamp van de komende zomer zou worden. Over een paar weken was de loting en nog een paar weken later kreeg je voor het eerst bericht van je kamp en wist je welke verkleedkleren je in moest pakken. Helaas gaat alles een beetje anders dit jaar. Er is nog geen folder en de inschrijving is ook nog niet begonnen. Meer informatie over de loting en inschrijving lees je in dit bericht.

Omdat we met zijn allen het LCKV-gevoel vast willen houden hebben we iets bedacht, namelijk: De grote LCKV Jeugdvakanties bingo, maar hoe werkt dat nou precies?

Je hebt als het goed is een bingokaart thuisgekregen maar zoals je ziet ontbreken de nummers daarop. Het leuke van deze bingo is, is dat je die zelf in mag verzinnen! Een paar cijfers hebben we al voor je bedacht, schrijf ze op de volgende plek:

  • Je leeftijd (links boven)
  • Je schoenmaat (links onder)
  • Het laatste getal van je telefoonnummer (rechts boven)
  • Het aantal keer dat je op LCKV-kamp bent geweest (rechts onder)

Zorg er voor dat alle getallen maar één keer op je kaart voorkomen én dat alle niet hoger zijn dan 75 maar natuurlijk wel hoger dan het getal 1.

Als je kaart is ingevuld, dan kan je op 30 januari om 15.00 uur meedoen met de bingo. Deze kan je vinden op onze YouTube livestream, via deze link https://youtu.be/2KUhUQn2yK0. Daar worden alle ballen getrokken die je dan kan afstrepen op je bingokaart. In de livestream laten we steeds weten waar we voor spelen, de volle kaart, de bovenste rij of de onderste rij. Heb je bingo? Gefeliciteerd! Dan kan je een foto van je bingokaart via WhatsApp versturen naar een nummer dat je op beeld voorbij ziet komen. Heb je een valse bingo, dan moet je een liedje zingen. Om ervoor te zorgen dat we zeker weten dat je niet vals speelt vragen we je om voor dat de ronde begint een foto van je lege bingokaart te versturen naar hetzelfde nummer. Zo weten we zeker dat je ook echt eerlijk de prijs hebt verdiend.

Heb je geen bingokaart thuis gestuurd gekregen of ben je hem kwijt? Print hem dan hier nog een keer uit!

Tip! Als we genoeg tijd hebben doen we misschien wel een 2de of een 3de ronde. Print dus voor de zekerheid nog een kaart uit zodat je op tijd klaar zit voor de volgende ronde!

Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen. Wat die prijzen zijn, dat hoor je 30 januari.

We hopen dat je er net zoveel zin hebt als wij, en we wensen je veel succes met de bingo!

Wat: De grote LCKV Jeugdvakanties bingo
Waar: https://youtu.be/2KUhUQn2yK0
Wanneer: 30 januari, 15:00 uur

Nieuws