Het kampseizoen gaat beginnen!

JAAAAAA!! DAAR GAAN WE!! Bijna dan…

 

Het kampseizoen is nu echt bijna begonnen. De eerste LCKV-week roept ons al: 8 juli is het zover. Elke zaterdag gaat er een groep vol verwachtingen weg, en terecht!

 

Wat is er de afgelopen weken gebeurd?
De welbekende LCKV “Zolder” heeft alle tenten, materialen en andere kampbenodigdheden bepakt en bezakt klaar gezet in de loods.
Vrachtwagens zijn besteld voor het vervoer van de kampmaterialen. Brouwer’s tours heeft weer aangegeven onze vertrouwde chauffeur te zijn. Hertz-busjes zijn geheel gepoetst en van een mooi lakje voorzien om onze adju’s te vervoeren.
De stafweekenden, waarop de staf elkaar goed kennismaakt op een neutraal terrein, zijn achter de rug. Alle verwachtingen en doelstellingen zijn uitgesproken en bekend. De groene stafleden hebben de nodige handvatten gekregen en zijn klaar voor jullie!
Alle info- en ouderavonden hebben plaatsgevonden en onder leiding van onze geweldige voorzitter Marjoleine Mosselman is dit vlekkeloos verlopen. De vragen gesteld en naar tevredenheid beantwoord, een gevalletje: been there, done that. Toch nog een vraag, stel deze gerust.

 

Er zijn enkele open plekken, toch nog die ene vriend of vriendin mee, kijk hier of dit mogelijk is.

 

Veel plezier op kamp en GENIET !!

Nieuws