Wiltz

Wiltz is het ideale kampterrein voor de actievelingen onder ons. Het is een schitterend terrein aan een beek tussen de bergen van de Luxemburgse Ardennen. Met een beetje geluk is het er overdag goed warm en ‘s nachts heerlijk fris.

 

In voor een echt actieve week? Dan ben je in Wiltz op de juiste plek! In een oude steengroeve, die letterlijk om de hoek ligt, bevindt zich het walhalla voor de ware survival-liefhebber. Een outdoorcentrum verzorgt hier een survivaldag met spannende uitdagingen zoals abseilen, klimmen, schuifelen over een indianenbrug op 30 meter hoogte en een trapezesprong vanaf een 4 meter hoge wiebelende pamperpaal. Durf jij het aan?

 

En na die enorme adrenalinekick is het tijd om een duik te nemen in de altijd frisse beek (probeer ook eens die hele frisse ochtendduik!). En wat dacht je van kampverovering in het pikkedonker met enkel licht van de maan en de sterren? Gaaf toch? Dan is er ’s avonds vaak ook nog een heerlijk kampvuur om eens even goed bij te komen. Feestjes? Ja natuurlijk, die zijn er ook in Wiltz!

 

Wiltz is een kampterrein dat moet je beleven, je moet er eigenlijk gewoon maar eens naar toe.

 

Postadres:

 

LCKV Jeugdvakanties kamp nr…
P/a Alphonse Wenkin
Ferme Saint Donat
L 9632 Alscheid
Luxemburg

 

Let op: Verstuur post ruim op tijd. Het kan tot 2 weken duren voordat de post aankomt

 

panorama_wiltz

Kampen