Maatregelen Coronavirus (update)

Sinds de uitbraak van het coronavirus houden we de berichtgeving rondom de maatregelen nauwlettend in de gaten. Langs deze weg willen wij je graag informeren over de laatste ontwikkelingen.

We snappen dat veel van jullie zich afvragen hoe deze zomer er uit zal zien. Gaat het kampseizoen nog wel door? Zoals aangegeven laten we de voorbereidingen voor het aankomende kampseizoen vooralsnog doorlopen. Uiterlijk 21 april neemt het kabinet opnieuw een besluit over verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus. We hopen dat deze maatregelen voor ons meer duidelijkheid gaan geven op basis waarvan wij volgende stappen kunnen zetten.

Vanwege de omstandigheden hebben we besloten de annuleringsvoorwaarden te versoepelen: het annuleren van een kamp is nu kosteloos tot 6 weken voor vertrek van het kamp. Indien besloten wordt dat het kampseizoen niet door kan gaan, zullen we geen kosten in rekening brengen. De iDeal link voor de betaling zullen we iets later versturen dan gebruikelijk, we wachten hiervoor even de persconferentie af.

Als je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebt, kun je met ons contact opnemen via mail: deelnemers@lckv.nl. Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar.

Nieuws