LCKV Jeugdvakanties en Corona

Op deze pagina vind je antwoord op een aantal vragen met betrekking tot LCKV Jeugdvakanties en Corona. Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden op deze pagina? Stuur dan je vraag naar deelnemers@lckv.nl.

Ga ik zeker weten op kamp?
Dat kunnen we niet beloven. We gaan op kamp als het veilig is en als we kampen kunnen organiseren zoals je die van ons mag verwachten. Als de maatregelen dit niet toelaten dan moeten we helaas annuleren, maar we zetten alles op alles om wel te gaan!

Als er toch geannuleerd moet worden, wanneer weet ik dat dan?
Als de maatregelen het niet toelaten (bijvoorbeeld als we 1,5 meter afstand moeten houden tot deelnemers) besluiten we uiterlijk 4 weken voor het kampseizoen of de kampen door kunnen gaan

Waarom gaan we niet naar het buitenland?
Kampen in het buitenland is een extra onzekere factor, bovenop alle andere onzekerheden. Daarom hebben we twee prachtige nieuwe terreinen gevonden zodat we alleen met Nederlandse wet- en regelgeving te maken hebben. 

Als de kampen niet doorgaan, krijg ik dan mijn geld terug?
Als we de kampen moeten annuleren omdat we het niet veilig achten of omdat we niet in staat zijn kampen te organiseren zoals je van ons mag verwachten, dan brengen we €50,- in rekening voor de reeds gemaakte kosten. De rest krijg je natuurlijk terug. Wil je zelf toch het kamp annuleren? Kijk dan bij de zakelijke gegevens voor meer informatie.


Hoe zit dat met regels rondom corona-gerelateerde klachten?
Op dit moment schrijven we hard aan regels en richtlijnen. Omdat dit met kinderen en jongeren steeds een beetje verandert, houden we dit goed in de gaten. In aanloop van het kampseizoen ontvang je alle benodigde informatie. 

Over LCKV