Publicatie ‘Protocol Op Kamp’

Op 9 juni jl. hebben een aantal samenwerkende kinder- en jeugdkamp organisaties, waaronder het Steunpunt Kindervakanties, een protocol gepubliceerd dat ruimte geeft om vakantiekampen toch door te laten gaan deze zomer.


Dit betekent echter niet dat wij onze kampen alsnog door laten gaan. Niet alleen hebben wij alle reserveringen al geannuleerd, maar het protocol omvat ook te veel regels en voorschriften die voor ons niet te realiseren zijn.


Zeker nu de zomer dichterbij komt, gaat bij alle LCKV’ers het hart sneller kloppen en is het nog steeds onwerkelijk te beseffen dat er deze zomer geen kampen zullen zijn. Echter, de gezondheid van onze deelnemers en stafleden staat voorop en wij kunnen binnen de gestelde kaders geen kampen met een LCKV-karakter organiseren.


Achter de schermen zijn we al aan het nadenken over kampseizoen 2021 en het vieren van ons jubileum. We hopen dat de zomer voor jullie allemaal alsnog veel moois in petto heeft en we hopen je volgend jaar zeker te zien op één van onze kampen.

Nieuws