Bijna op kamp!

Bijna op kamp!

De zomervakantie komt steeds dichterbij, en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét avontuur van het jaar: een week op kamp met LCKV! De laatste voorbereidingen zijn in volle gang, en de spanning begint echt te stijgen.

Alle leiding is druk bezig om ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is voor alle kampen. De tenten worden gecheckt, de spelletjes worden voorbereid, en de laatste boodschappen worden gedaan. Elk kamp zit bomvol superleuke activiteiten zoals actieve bosspelen, spannende avondspellen, en natuurlijk gezellige feetjes. Welk spel mag er volgens jou écht niet ontbreken op kamp?

Heb je je nog niet ingeschreven, en heb je ook nog geen plannen voor deze zomer? Geen zorgen! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor onze kampen. Dus, heb je zin in een week vol avontuur, nieuwe vrienden en onvergetelijke momenten, schrijf je dan snel in via mijn.lckv.nl.

Wil je alvast in de sfeer komen? Volg ons dan op social media! We zijn te vinden op TikTok, Instagram en Facebook. Hier delen we leuke updates, sneak peeks en nog veel meer. Zo blijf je helemaal op de hoogte en kun je alvast een voorproefje krijgen van wat je te wachten staat.

We kunnen niet wachten om samen met jullie op kamp te gaan. Dus pak je spullen, zet je beste humeur op, en bereid je voor op de leukste kampen van het jaar. Tot snel!

TikTok: @LCKVJeugdvakanties
Instagram: @LCKVJeugdvakanties
Facebook: LCKV Jeugdvakanties