LCKV Jeugdvakanties

Tienerkampen (13-18)

Ontdek onze onvergetelijke kampen voor avontuurlijke tieners!  

Het programma voor 13 tot en met 18 jaar is origineler en meer divers dan bij de jongere leeftijden. De spellen worden uitdagender, spannender en worden meer aangepast op de interesses van de leeftijd. Vanaf 13 jaar kun je er ook voor kiezen om naar het buitenland te gaan. Op al onze buitenlandkampen beleef je ook een toffe outdoor-dag! 

Naar mate de leeftijd ouder wordt zijn er naast spelelementen ook meer vrijetijdsmomenten en krijgen de deelnemers ook meer de kans om eigen initiatief te tonen, bijvoorbeeld door te helpen bij het koken of het voorbereiden van een spel. Het creëren van een groepsband met respect voor iedereen blijft centraal staan. Hierdoor ontstaat er een unieke bubbel waarin je snel nieuwe vrienden en onvergetelijke herinneringen maakt. 

Ben jij 15 jaar of ouder en ben jij op zoek naar nog meer uitdaging dan een traditioneel kamp? Kies dan voor één van onze actieve outdoor-kampen naar ons nieuwe kampterrein Detter! Hier ligt de focus meer op spannende tochten en uitdagende outdoor-activiteiten. 

Mis deze kans niet om nieuwe vrienden te maken en de ultieme avonturenervaring te beleven! Schrijf je vandaag nog in en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.