Ouders

Ouders

Informatie-bijeenkomsten

Voor ouders die meer willen weten over het reilen en zeilen in een kamp, organiseert LCKV Jeugdvakanties een paar weken voor het kampseizoen twee informatiebijeenkomsten. Op de informatiebijeenkomst krijgt u informatie over onze vereniging. Wat doen we nu eigenlijk en wie is waar verantwoordelijk voor. Dit wordt ondersteund door een korte film welke een impressie geeft hoe het er aan toe gaat op onze kampen. Tevens kunt u er kennismaken met de hoofdleiders van het kamp waar uw kind naartoe gaat, en al uw vragen stellen, of bijvoorbeeld medicatiegebruik of dieet van uw kind bespreken.
De informatie bijeenkomst vindt plaats in juni. U ontvangt de uitnodiging voor deze avond in mei.

Welke spullen mee op kamp?

In de maand mei, voorafgaand aan het kampseizoen, wordt de deelnemersbrief verstuurd. In deze brief vindt u o.a. het postadres van het kampterrein en advies over mee te nemen spullen.

Tekenbeten

Teken komen veel voor in heide- en bosgebieden. Deelnemers moeten altijd alert zijn op eventuele tekenbeten. De leiding op kamp kan teken vakkundig verwijderen. Het is belangrijk zelf op te letten of op de plaats van de tekenbeet een rode kring ontstaat. In dat geval is het noodzakelijk contact op te nemen met de huisarts. Meer informatie over tekenbeten is te vinden in de folder van het RIVM of op de volgende websites:

website van de GGD
Lyme vereniging