Over LCKV Jeugdvakanties

Werving

Werf mee en laat het LCKV-geluid horen. Zoals je weet is LCKV een fantastische vereniging en dat mag iedereen weten. Ieder jaar bezorgen we meer dan 1500 kinderen een geweldige beleving op één van onze kampen. Dat willen we nog jaren blijven doen. Help daarom mee om zoveel mogelijk jongens en meisjes een fantastische week te bezorgen.

Misschien is de inschrijving al geweest, maar ook na de inschrijving hebben we eigenlijk elk jaar nog veel plekken beschikbaar. We kunnen jullie hulp dan ook zeker gebruiken om het LCKV-gevoel te verspreiden en nog meer kinderen blij te maken met een weekje ‘vakantie zonder hun ouders’!

Hieronder vind je een lijst met wervende acties waarbij je ons kunt helpen. Deze lijst is puur ter inspiratie, eigen input is natuurlijk ook mogelijk! Wij zijn op de hoogte van alle drukke levens buiten de LCKV en daarom hebben we ook acties die je vanuit je luie stoel kunt doen.

Uiteraard zijn ideeën voor leuke en unieke acties altijd welkom!

Volg en deel op sociale media

Volg ons het hele jaar door op FacebookInstagram en TikTok om het LCKV-gevoel vast te houden en deel onze berichten met jouw vrienden om dit gevoel te delen.

Plaats een bericht in een nieuwsbrief

Plaats een eigen of één van de volgende berichten in een nieuwsbrief van bijvoorbeeld je werk of sportclub.

“LCKV Jeugdvakanties organiseert leuke en actieve groepsvakanties voor kinderen en jongeren. Met meer dan 500 vrijwilligers en dat al sinds 1920.

Een fantastische week voor je zoon, dochter, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje. Kamperen, de bossen in, feesten, survival, adventure, nieuwe vrienden en zeven dagen lol. Zomaar een greep uit de ingrediënten van een week kamp met LCKV Jeugdvakanties. In Nederland of over de grens? Zeg het maar. We hebben het allemaal! Kijk voor meer informatie op onze website, www.lckv.nl”

Werk je met kinderen? Onderstaand bericht is meer op kinderen en jongeren gericht.

“Kamperen, spannende bosspelen, feesten, survival, adventure, nieuwe vrienden en zeven dagen lol Zomaar een greep uit de ingrediënten van een week kamp met LCKV Jeugdvakanties. In Nederland of over de grens? Zeg het maar. We hebben het allemaal! Kijk op www.LCKV.nl om alles te weten te komen over LCKV Jeugdvakanties. Nou ja, alles? Daarvoor moet je het echt meemaken.”

Vraag promotiemateriaal aan

Heb je neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes of oppaskinderen die je graag kennis wil laten maken met de LCKV? Of werk je met kinderen? Bij ons kun je promotiemateriaal halen om ze te overtuigen van de fantastische LCKV ervaring! Mail naar communicatie@lckv.nl en wij zullen promotiemateriaal voor je klaarleggen. Dit kan elke maandagavond tussen 20.00 uur en 21.30 uur opgehaald worden. Heb je geen tijd om promotiemateriaal op te halen? Dan is er ook de mogelijkheid om dit opgestuurd te krijgen.