Ouders

Al meer dan 100 jaar een week weg zonder je ouders

Lekker op vakantie, volop actief bezig zijn, leuke en gekke spelletjes doen, zingen bij een kampvuur en relaxen in de zon. Dat zijn de ingrediënten van een LCKV-kamp.

LCKV Jeugdvakanties organiseert al ruim 100 jaar zomerkampen in de natuur voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Op elk kamp gaan er maximaal 42 kinderen mee. Er is altijd wel een kamp dat bij je (kind) past. Of je nu kiest voor een binnenlands kamp midden in de natuur of voor het avontuur in het buitenland. Elk terrein heeft z’n eigen charme.

Ervaar hoe het is om een week lang ondergedompeld te worden in het echte “LCKV-gevoel” en maak misschien wel vrienden voor het leven. En zeg nou zelf: een weekje op vakantie zonder je ouders is toch ook wel heel vet?!

Van alle gemakken voorzien

Alle kampen zijn all inclusive verzorgd:

  • Heen- en terugreis per touringcar (vanaf een verzamelpunt bij Leiden).
  • Een week lang afwisselend animatieprogramma en op sommige locaties zelfs outdoor activiteiten.
  • Dagelijks meerdere maaltijden en tussendoortjes
  • Een prachtig vooraf opgezet tentenkamp. Met o.a. de slaaptenten waar de deelnemers met 6 andere kinderen en een begeleider (allen van hetzelfde geslacht) zullen slapen. 
  • Sport&spel-materiaal op locatie

Dankzij de enthousiaste inzet van meer dan 600 vrijwilligers slagen we er ieder jaar weer in om voor ongeveer 1.500 kinderen en jongeren fantastische kampen te organiseren. Er wordt alles aan gedaan om de kwaliteit van de kampen zo hoog mogelijk te houden. Een goede voorbereiding, een hoge begeleidingsgraad (één begeleider op elke drie kinderen), een enthousiast team van leiding, een lage kampprijs en alle noodzakelijke faciliteiten om te kamperen in de vrije natuur.

Al deze elementen maken LCKV Jeugdvakanties tot wat ze is: een bruisende vereniging waar alles draait om de zorgeloosheid en plezier van het kind. Een plek waar iedereen welkom, gelijk en in veilige handen is. Zo wordt een fijne cultuur gecreëerd waarin iedereen de kans krijgt te genieten en actief mee te doen aan alle activiteiten. Bekijk onze online folder.

Dus waarom ga je mee op een kamp van LCKV Jeugdvakanties?

  • Kamperen, spannende bosspelen, feesten, survival, adventure, nieuwe vrienden en zeven dagen lol, met 40 leeftijdsgenoten die allemaal zichzelf mogen zijn.
  • Unieke locaties met eigen materiaal in zowel binnen- als buitenland
  • Alles wordt voor je geregeld. Het vervoer, het eten, de overnachtingen en alle activiteiten.
  • We hanteren geen winstoogmerk. Daarom kun je al een week op kamp vanaf slechts € 184,-!