Veelgestelde vragen

Ik ben spullen kwijt. Waar vind ik de gevonden voorwerpen?

Ieder jaar zijn er genoeg deelnemers en/of stafleden die spullen vergeten of kwijtraken tijdens kamp of na kamp bij de bus. Wij verzamelen al deze gevonden voorwerpen bij het pand van LCKV Jeugdvakanties aan de Voorschoterweg 8e te Leiden. Iedere maandagavond van 20.00u – 21.30u kunt u langskomen om te kijken of de verloren spullen hiertussen liggen.

Wat doen jullie met slecht weer?

Op het terrein staat een ‘grote tent’ die meer dan voldoende ruimte biedt aan alle deelnemers en stafleden. Met slecht weer zien wij er op toe dat er een veilige omgeving voor uw kinderen is, en proberen we het programma zoveel mogelijk door te laten gaan met bijvoorbeeld een ‘slecht weer programma’ in de grote tent.

Is het mogelijk om later met het kamp te starten of eerder te vertrekken?

Het brengen of ophalen van kinderen heeft niet onze voorkeur. De bijzondere sfeer die ontstaat op kamp begint op het moment dat de deelnemers als vreemden voor elkaar in de bus stappen en wordt afgesloten als ze een week later als vrienden van elkaar afscheid nemen bij het vertrekpunt in Leiden. Alles wat er tussen die twee momenten gebeurt draagt in positieve zin bij aan die ervaring. Onze ervaring is dan ook dat het voor een deelnemer niet fijn is uitgesloten te worden van deze momenten. Een praktisch bezwaar van onze kant is nog dat er in de planning rekening mee gehouden zal moeten worden; de aankomst- en vertrekdag zijn traditioneel al hectische momenten.

Mocht u dit verzoek toch in willen dienen, dan verzoeken wij u te allen tijden eerst contact op te nemen met de afdeling deelnemers: deelnemers@lckv.nl.

Ik twijfel of ik het kampgeld betaald heb. Wat nu?

U kunt het beste contact opnemen met de afdeling financiën: financien@lckv.nl. Mocht er per abuis iets mis zijn gegaan met de betaling, dan is dit voor ons geen reden om uw kind bij de bus te weigeren. Wij maken dit later met u in orde.

Deelnemers