LCKV Jeugdvakanties

Mee als staflid?

Ben jij 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te gaan als staflid? Meld je dan zeker aan, want voor nieuwe stafleden staan wij altijd open!

Groene stafleden
Speciaal voor nieuwe (groene) stafleden organiseren wij een zogeheten groenenmiddag waarin groene stafleden de kans krijgen om een kamp te zoeken en zich kunnen inschrijven. Tijdens deze middag maak je kennis met de verschillende functies binnen het stafteam en je krijgt informatie over de vereniging en haar verwachtingen. Er zijn altijd groene stafleden nodig, want ieder kamp binnen de leeftijdscategorie 8-14 jaar houden 2 plekken vrij voor groene stafleden. 

Voor de groenenmiddag hoef je je niet aan te melden. Kom alleen of samen met een vriend(in) en loop gewoon naar binnen bij het LCKV-pand aan het begin van de groenenmiddag. Dan volgt de uitleg daar en maken we er met z’n allen een leuke dag van! Aanvangstijd kan je terugvinden in de agenda van deze website. 

Is het je gelukt om een kamp te vinden? Blijf dan gerust even hangen na de groenenmiddag. Er is namelijk een nieuwjaarsborrel direct na de groenenmiddag en zo kan je gelijk andere stafleden van je kamp leren kennen en samen proosten op het nieuwe kampseizoen. 

Niet groene stafleden
Ben je al eens mee geweest als staflid maar lukt het je niet om een kamp te vinden? Kom dan bijvoorbeeld naar de Nieuwjaarsborrel of een maandagavond langs op het pand. Schiet iemand aan of vraag bij de bar of je met iemand mee kan, hier zijn genoeg mensen aanwezig die je daarin kunnen helpen. Kan je niet tijdens de nieuwjaarsborrel of vind je dit lastig, dan kun je ook altijd een mail sturen naar leiding@lckv.nl.  

Opzet en afbraak
Twijfel je nog of je mee wilt als staflid of wil je liever niet mee als staflid maar toch wel dat echte LCKV-gevoel? Ga dan mee met een opzet of een afbraak! Dit zijn groepen vrijwilligers (waarvan de meeste ook meegaan als leiding) van de LCKV die ervoor zorgen dat alle terreinen voor het kampseizoen worden opgebouwd en na het kampseizoen weer worden opgeruimd. Onder het genot van goed gezelschap, leuke feestjes en originele thema’s proef je een beetje hoe het is om als staflid mee te gaan en wat ervoor nodig is om een kampterrein kamp klaar te maken. De opzet en afbraak is vooral ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en om toch het bekende LCKV-gevoel te ervaren. 

Heb je nog vragen over mee gaan als staflid? Of wil je graag mee met een opzet of een afbraak? Mail dan naar leiding@lckv.nl