Kampen

Terschelling

Een week op kamp naar Terschelling is absoluut anders dan alle andere kampen. Eerst met de bus naar Harlingen en vanaf daar met de boot naar het eiland. Als je op het dek van de boot staat en de zon brandt op je gezicht heb je meteen het ultieme vakantiegevoel: het begin van iets om nooit meer te vergeten.

Omdat het terrein omringd is door bossen kun je er natuurlijk veel bosspellen doen. Maar je kan er nog zoveel meer doen. Bijna alles is op loofafstand. Wat dacht je van een fietstocht door de duinen of genieten van de zon op het breedste strand van Nederland? Of een bezoek aan het gezellige plaatsje West-Terschelling?

Ook een dagtocht is erg speciaal; je loopt van bos naar duin, over strand, langs weilanden die overgaan in heide en door dorpjes. En ’s avonds? Dan geniet je na van een heerlijke dag, met een mok warme chocolademelk bij een knapperend kampvuur in een oude zeeboei, waar het bos verlicht wordt door het draaiend licht van vuurtoren Brandaris.

Altijd al eens levend stratego willen spelen vanuit een echte bunker? Ook dat kan op Terschelling! Meer dan genoeg om niet te willen missen!

Postadres:

LCKV Jeugdvakanties kamp nr…
SBB veld Hop
Longway 28
8881 CM West-Terschelling