Kampen

Lieler

Ooit wel eens een dagtocht gelopen dwars door België, Luxemburg en Duitsland heen? Nee? dan kan dit jouw eerste keer worden. Lieler ligt namelijk op loopafstand van het drielandenpunt.

Verder biedt Lieler jou een heerlijke verfrissende beek, waar je lekker in kunt ronddobberen. Vergeet dus die opblaaskrokodil niet! Denk nou niet dat je een hele week in de rivier dobbert of in de zon ligt. Welnee! Een vet spel op de steile hellingen in de schitterende omgeving, een kanotocht, mountainbiken in de heuvels, abseilen, een spel dwars door Duitsland, België en Luxemburg en een echte spooktocht kunnen hier natuurlijk niet ontbreken.

Nog niet overgehaald? De grote houten keet op het kampterrein is ideaal voor een romantisch diner bij kaarslicht of juist met z’n allen aan een lange tafel. De keet is voorzien van elektriciteit en een heus barretje. Zet de discolichten en de muziek maar aan, dat wordt knallen tot in de kleine uurtjes! Lieler staat garant voor een topweek vol actie en legendarische feestjes!!

Postadres:

LCKV Jeugdvakanties kamp nr…
Stichting Jeugdkamp Lieler (SJL)
Briefkaste Kreuz Haubtstrooss/An der Baach
L-9972 Lieler
Luxembourg

Let op: Verstuur post ruim op tijd. Het kan tot langer duren voordat de post aankomt