Ouders

Kortingsfonds

LCKV Jeugdvakanties heeft als doel de kampen zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen en daarom streven we naar een zo laag mogelijke kampprijs. Toch kan het zijn dat de kampprijs voor sommigen te hoog is. Om die reden is er een Kortingsfonds opgericht dat wordt gevoed door donaties aan de vereniging door bijvoorbeeld ouders, leden of andere organisaties. 

Wanneer u als ouder(s) of verzorger(s) niet het volledige kampgeld kunt betalen, bestaat er dankzij het fonds mogelijkheid om korting op de kampprijs te krijgen. Binnen het kamp is vanzelfsprekend niet bekend welke deelnemers gebruik hebben gemaakt van deze korting, ook niet onder de leiding.

Gezinnen of alleenstaande ouder(s) met een minimaal inkomen of uitkering komen voor deze korting in aanmerking. De korting kan oplopen tot 80% van de oorspronkelijke kampprijs. Dit is afhankelijk van uw inkomen. 

Als u een beroep wilt doen op dit Kortingsfonds, kunt u dit aangeven op het digitale inschrijfformulier. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om door te spreken of u in aanmerking komt voor korting.

Heeft u voor de inschrijving nog vragen over het Kortingsfonds of het gebruik maken hiervan dan kunt u (vertrouwelijk) mailen naar kortingsfonds@lckv.nl (uw privacy wordt uiteraard gewaarborgd).

Indien u bereid bent geld te geven voor dit fonds, dan kunt u dit kenbaar maken op het inschrijfformulier. U kunt natuurlijk ook los van een inschrijving doneren. Hier vindt u meer informatie over donaties aan bijvoorbeeld het Kortingsfonds