LCKV Jeugdvakanties

Kinderkampen (8-13)

Ontdek de wereld van LCKV Jeugdvakanties tijdens onze onvergetelijke kampen!

Bij de kampen voor de leeftijd van 8 tot 11 jaar staat de kennismaking met LCKV centraal, aangevuld met voldoende rust en persoonlijke aandacht voor al onze deelnemers. Tijdens de kampen kunnen de kinderen genieten van een gevarieerd programma vol (bos)spellen en gezellige muziek op ons prachtige kampterrein. 

Bij de leeftijden 11 tot en met 13 jaar richt onze enthousiaste staf zich meer op de groep, waarbij elke deelnemer zich betrokken voelt. De kampen zijn iets uitdagender, spannender en meer prestatiegericht dan bij de leeftijdscategorie 8-11 jaar. Het programma zit boordevol leuke en gevarieerde activiteiten, inclusief de traditionele LCKV-spellen op en rond het kampterrein.  

Bij deze leeftijden wordt er in het programma rekening mee gehouden dat de deelnemers ook voldoende nachtrust krijgen. Ook slaapt er een tent-chef in elke tent zodat de deelnemers altijd bij iemand terecht kunnen.  

Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke ervaring met LCKV Jeugdvakanties! Schrijf je snel in en maak deel uit van onze geweldige kampen!