Mee als staflid?

Lijkt het je leuk om mee te gaan als staflid? Ben je 18 jaar of ouder? Speciaal voor ‘groene’ stafleden organiseren wij begin januari de zogenaamde ‘groenenmiddag’. Tijdens deze middag krijg je meer informatie over de vereniging en haar verwachtingen, over de diverse staffuncties en krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven als staflid. Ieder kamp in de leeftijdscategorie van 8-14 jaar houdt twee plekken vrij voor groene stafleden.

 

Voor de groenenmiddag hoef je je niet aan te melden, je kunt gewoon binnen komen lopen. De aanvangstijd kun je terugvinden in de agenda.

 

Eerder mee geweest als staflid?
Ben je al eerder mee geweest als staflid? Dan kun je je tijdens de DJWGG-avond eind november inschrijven in één van de kampen. Als je in de laatste 3 jaar bent mee geweest als staflid krijg je half november de uitnodiging en je inschrijfformulier thuisgestuurd. Ben je langer dan 3 jaar niet meegeweest? Check dan de agenda (link) voor de datum. Meld je bij binnenkomst bij de informatiebalie van afdeling leiding, zij zullen je dan voorzien van een inschrijfformulier en de benodigde informatie.

 

n.b. De DJWGG-avond is alleen voor oud-stafleden.

 

Mocht je verdere vragen hebben kun je een e-mail sturen naar leiding@lckv.nl

Staf