Veelgestelde vragen na de loting

Ik begrijp de loting niet?

Per deelnemer die uit de hoed is gekomen zijn op volgorde van de gemaakte keuzes eerst de groepskeuzes bekeken. Was hier geen plek meer, dan is de computer doorgegaan naar de individuele keuzes en uiteindelijk word je op de reservelijst gezet.
Als je als 800e uit de hoed kwam kan het dus zo zijn dat je op de reservelijst staat of in een je van je latere keuzes geplaatst bent.

Ik wil me inschrijven op een open plek

We zitten met een heel team voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een plekje zodat je dit jaar toch nog op kamp kan. Je kan zelf de open plekken bekijken via mijn.lckv.nl/deelnemers/openplekken en een mailtje sturen naar deelnemers@lckv.nl.
De e-mails worden op volgorde van binnenkomst behandeld en we zullen je zo snel mogelijk terugmailen om de mogelijkheden te bespreken. Zet in je mailtje in ieder geval je voor en –achternaam, loginnaam, je oude kamp (waarvoor je bent uitgeloot) en je nieuwe kampkeuze. Zodra je geplaatst bent ontvang je van ons een bevestiging.

Ik wil annuleren

Annuleren kan via het annuleringsformulier op mijn.lckv.nl. Een annulering is pas definitief, wanneer u van ons een bevestiging (per e-mail) heeft ontvangen. Het niet betalen is geen annulering!

Wanneer er via LCKV geen annuleringsverzekering is afgesloten, bent u bij annulering één van de onderstaande bedragen verschuldigd:

t/m 31 maart 2023Kosteloos
1 april – 6 weken voor vertrek deelnemer€25,-
Binnen 6 weken voor vertrek deelnemerGehele kampgeld

Op welke plek sta ik op de reservelijst?

Hier hebben we op dit moment nog totaal geen overzicht op.
Eigenlijk heeft het niet zoveel zin om die te weten, omdat je plek op de reservelijst niets zegt over je kansen. Zie hiervoor het volgende voorbeeld:

Er komt een plek vrij in kamp 35 waarvoor jij op de reservelijst staat. Je staat echter op de 20e plek. Maar op plek 1 t/m 19 staan alleen maar groepjes die perse met elkaar op kamp willen. Dan word jij dus (omdat je in je eentje bent) geplaatst in dat kamp!

De ervaring leert dat in de eerste paar weken na de inschrijving er alsnog regelmatig plekken beschikbaar komen.

Ik had 6 keuze’s opgegeven. Waarom sta ik op de reservelijst?

Als je laat uit de hoed gekomen bent kunnen al je keuzes al vol hebben gezeten en sta je dus helaas op de reservelijst, let op er is meestal nog plek ergens anders! Om te zien voor welke kampen er nog plek is kijk je op de openplekken pagina

Ik had me samen met een maatje opgegeven en hij heeft wel een plek en ik niet.

Het kan zo zijn dat de groepskeuze allemaal vol zaten en de computer daarna de individuele keuzes van het vriendje heeft bekeken en dat daar nog wel plek was. Ook kan het zo zijn dat het lot van je vriendje eerder uit de hoed is gekomen.

Ik heb twee keer dezelfde mail ontvangen, klopt dat?

We vragen op het inschrijfformulier om 2 e-mailadressen. 1 voor de ouders en 1 voor de deelnemer. Een hoop mensen vullen hier 2 keer hetzelfde mailadres in, en dan krijg je dus 2 mails.

Waarom zijn jullie alleen per mail bereikbaar?

We willen iedereen gelijke kansen geven. De e-mails die binnenkomen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Nieuws