Veelgestelde vragen na de loting

Veelgestelde vragen na de loting

Hoe werkt de loting? 

Op de dag van de loting wordt onder toeziend oog van de notaris de loting uitgevoerd. Deze bepaalt of je bent ingeloot of dat je op de reservelijst geplaatst bent. In de loop van de middag krijg je per mail bericht over de uitslag van de loting. 

Ik wil graag van de reservelijst af en naar een kamp met open plekken. 

Na de loting zijn er vaak nog open plekken op verschillende kampen beschikbaar. Als je bij een van die kampen wil inschrijven dan kan je mailen naar deelnemers@lckv.nl. Zij kunnen jou van de reservelijst afhalen en inschrijven voor jouw kamp naar keuze. De e-mails worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 

Let op! Je kan niet op de reservelijst staan én ingeschreven staan voor een kamp. 

Op welke plek sta ik op de reservelijst? 

Hier kunnen we helaas niks over zeggen, daarnaast heeft het niet zoveel zin om dit te weten. De ervaring leert dat in de eerste paar weken na de inschrijving er alsnog regelmatig plekken beschikbaar komen.  

Zie hieronder het voorbeeld: 

Er komt een plek vrij in kamp 35 waarvoor jij op de reservelijst staat. Je staat echter op de 20e plek. Maar op plek 1 t/m 19 staan alleen maar groepjes die met elkaar op kamp willen. Dan word jij dus (omdat je in je eentje bent) geplaatst op dat kamp! 

Ik had 6 keuzes opgegeven waarom sta ik op de reservelijst? 

Als je niet gunstig uit de loting gekomen bent kunnen al je keuzes al vol zitten en sta je dus helaas op de reservelijst. Vaak is er nog plek ergens anders. 

Ik had me samen met een vriendje opgegeven en hij heeft wel een plek. 

Het kan zo zijn dat de groepskeuzes allemaal vol zaten en dat de computer daarna naar de individuele keuzes van jouw maatje heeft gekeken. Het kan voorkomen dat daar nog wel plek is. 

Zijn er dit jaar nog open plekken en hoe schrijf ik me daar voor in? 

Zoals ieder jaar zit er een heel team klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een leuk kamp. Je kan zelf de open plekken bekijken via mijn.lckv.nl/kampschema. Via mijn.lckv.nl kan jij je inschrijven voor het kamp wat je wilt. Als dit kamp al vol zit maar toch het kamp is waar jij je voor wilt opgeven, kan je je via dezelfde manier inschrijven voor de reservelijst. Als er dan een plekje vrij komt op kamp zullen de medewerkers van afdeling Deelnemers je hiervoor benaderen. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd een mail sturen naar deelnemers@lckv.nl. De e-mails worden op volgorde van binnenkomst behandeld en we zullen je zo snel mogelijk terugmailen om de mogelijkheden te bespreken. Zet in je mailtje in ieder geval je voor en –achternaam, loginnaam, je oude kamp (waarvoor je bent uitgeloot) en je nieuwe kampkeuze. Zodra je geplaatst bent ontvang je van ons een bevestiging.  

Gaan er nog meer deelnemers alleen op kamp? 

Ja! Ieder jaar zien wij kinderen alleen de bus in stappen op weg naar kamp. Samen met de staf en alle andere deelnemers wordt er gezorgd voor een hechte groep door het spelen van kennismakingsspelletjes en wandelen van leuke tochtjes. Alleen op kamp heen betekent met een bus vol vrienden terug! 

Vanaf welke locatie vertrekt de bus? 

De bus vertrekt vanaf de Parkeerplaats naast de Heineken Brouwerij. 

Parkeerplaats 2 
Burgemeester Smeetsweg 1 
2382 PH, Zoeterwoude Rijndijk 

Let op! Voor het kamp naar Detter geldt een uitzondering. Deze kampen vertrekken vanaf het LCKV pand (op de donderdagavond). 

LCKV Jeugdvakanties 
Voorschoterweg 8E  
2324NE, Leiden 

Ik ga samen met een vriend(in) op kamp, mogen wij bij elkaar in de tent? 

De hoofdleiders van jouw kamp zullen jou op de reis naar het kampterrein toe vragen met wie jij graag een tentje wilt delen. Uiteraard zullen zij rekening houden met jouw voorkeur. Je kan dus aangeven met wie jij graag in een tent slaapt.  

Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren? 

Annuleren kan via je account op mijn.lckv.nl. Hier is een annuleringsbutton te vinden. Graag ontvangen wij de reden waarom je geannuleerd hebt. Een annulering is pas definitief nadat je een bevestigingsmail hebt ontvangen vanuit afdeling Deelnemer.  

Wanneer via LCKV Jeugdvakanties geen annuleringsverzekering is afgesloten en/of geen geldige reden is aangegeven, ben je bij annulering één van de onderstaande bedragen verschuldigd: 

Tot 1 april 2024 Kosteloos 
1 april – 6 weken voor vertrek deelnemer €25,- 
Binnen 6 weken voor vertrek deelnemer Gehele kampgeld 

Waar vind ik de vertrektijden? 

Je vindt de vertrektijden op de site van de lckv: www.lckv.nl. Ook staan de vertrektijden van het kamp waar jij heen gaat op het vertrekbericht wat je ontvangt voor je op kamp gaat.  

Wat moet ik doen als ik geen informatie over het kamp heb ontvangen via de post? 

Het vertrekbericht en andere informatie over jou kamp moet je begin juni ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Stuur dan vooral even een mailtje naar deelnemers@lckv.nl en dan wordt dit alsnog naar je opgestuurd.